Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pán-o praktikách,pocitech a jiné.



img_20190416_135347.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O bdsm,perverz a jiné se zajímám více než 20 let.

Fota případně videa tvořím pouze s těmi které znám dlouhodobě a vždy po vzájemné dohodě. 

Reálné lekce pro ženu. 

Psané lekce,psaní pro ženu.Jak taková lekce probíhá napíši po ověření.Piš na e-mail: Dom.perz@seznam.cz

Tel.723800411

Možné praktiky

Pro ženy-viz v menu praktiky pro ženy. 

Reálné lekce pro muže.Možné praktiky-viz v menu praktiky pro muže. 

Spolupracuje se mnou více žen.Jsou skryté,anonymní a jen pro stálé klienty.S ostatními jsem při lekcích hlavně z toho důvodu že jsou v bezpečí pokud jsem tam.Bohužel přibývá dost mužů kteří se neumí ovládat,chovat atd.A to je špatné.

 

Díky reálným zkušenostem znám reakce na určité podněty i když každý má jiný práh vnímání i jiný práh bolesti.

Některé praktiky mohou bolet ale i nemusí.Záleží na tom,kdo to dělá,jak to dělá a čím to dělá.

BDSM naskýtá obrovské možnosti.Je pestré a dá se prožít úplně jiný druh vzrušení a také jiný orgasmus.

 

smileyO praktikách,pocitech a jiné.

Výprasky,důtky,svíčky

Stimulace prostaty

Stimulace bodů G

Orgasmus u žen

Žena a anál

Pánské anální praktiky

Trochu zamyšlení pánové

Podvázaná prsa

Pomůcky a věk

O rozumu a praktikách

Žádná vada

Bdsm,Domina,cena a další.

------------------------------------------------

Každé tělo reaguje trochu jinak.Je třeba ho poznat více.

-Výprasky-Lze dát rukou ale i mnoha pomůckami.

Pro většinu je to trest.Pro jiné jen jedna z praktik.Pro další něco víc a forma uspokojení.Dá se dát výprask a výprask.Může trvat dlouho a může to být příjemná záležitost.Také může trvat minutu a je po všem.

Zadek a kůže reaguje jinak u zkušeného a jinak u nováčka.První rány bolí nejvíce.Poté po chvíli zadek začne mravenčit,brnět a rány jsou cítit úplně jinak.Zadek přestává být citlivý.Jsou u toho úplně jiné pocity než na začátku.A chce se víc a víc a  u mnoha jedinců to vede až k orgasmu.Mísí se vzrušení a určitá bolest.A to je to geniální.Na určitý výprask se dá  zvyknout.Kůže si zvykne i člověk si zvykne na určitou bolest.Tak je to i u jiných praktik.

Ty kteří to znají, ví o čem to je.A dotyční nejsou nějací masochisté a podobně.Jen si užívají něco více co tělo přijímá ale i dává.Může být bolest tupá ale i ostrá.Záleží jaké se zvolí pomůcky.

A to je i u jiných praktik.Ti co dělají jen klasiku jsou o takové vzrušení,pocity,orgasmus ochuzeni a nikdy nepoznají.

A když se kombinuje správně i více praktik tak jedinci ať ženy tak muži zažívají úplně jiný orgasmus než při klasice.Více intenzivní,silnější a často i delší.Mnoho mužů i žen mívaji více druhů orgasmů.

Lidské tělo má mnoho míst které když se správně využijí tak dotyčný jedinec zažívá mnoho jiných a vzrušujících pocitů.

V tom je bdsm a perverz tolik pestré.

-Důtky-je mnoho druhů.Některé vydávají strašlivý zvuk že by každý řekl jak to musí hrozně bolet.Bohužel strašlivý je jen zvuk ale skoro nejsou cítit.

Důtek je mnoho druhů.S některými to bolí hodně,některé jsou cítit,jiné nebolí jen děsí.

-Svíčky-a kapání vosku.Je mnoho druhů svíček.Některé pálí hodně a můžou poškodit i kůži,jiné pálí a jsou snesitelné,další nepálí ale jen příjemně hřejí.Ti kteří to používají a dělají i jiné praktiky by to měli vědět.

Měli by znát tělo.Kde jsou jaké zóny atd.

surprise-Stimulace-prostaty u mužů.Pokud se stimuluje a většinou je to spojené s analnimi praktikami.Ať prsty nebo rukou(fist).Ti kteří to dělají a ví o tom něco,tak ví jaký orgasmus lze zažít.Že to je něco úplně jiné než při klasické souloži.

laugh-Stimulace bodů G -u žen.Pokud se správně stimuluje tak výsledek a orgasmus je také úplně jiný než při klasické souloži.

I takové stimulace jdou kombinovat s bdsm praktikami.A výsledek je vždy dobrý.Více než dobrý.

laugh-Mnoho žen nedosahuje orgasmu při běžné klasice.Tedy klasický zásun.Pro mnoho žen je to moc jednoduché a stále stejné pocity,vzrušení.Dovnitř ven a stále dokola.A pokud by mohlo dojít k orgasmu muž to ukončí nebo začne jinak.A pokud nepomohou myšlenky, výsledek je stejný.Nejde to.Ženy to mužům většinou neřeknou.

Mnoho mužů má i mylnou představu že když mají větší přirození že dokážou ženu uspokojit.Některé možná.Většinu ale ne.Každá pochva je jinak hluboká.Mnoho žen u toho trpí a drží ale nic dobré a pozitivní jim to nedá.

Hledají tedy jiné možnosti a varianty než jen masturbace kterou ovládají bravůrně a přinese jim to potřebné.

laughProč mnoho žen nedělá anál? Jednoduchá odpověď.Mnoho žen by ho i dělalo.Ale raději nedělají.Nejen že se na to musí sami připravit v koupelně. Ale spousta mužů to neumí.Neumí ženu na to připravit, stejně tak i připravit anál, mít po ruce gel.Vidí ve filmu jak tam pustí sliny a je to.To je špatně.Anál nepouští tekutinu aby to klouzalo jako v pochvě.Muži by si to měli vyzkoušet na sobě jaké to je.Pak by k tomu přistupovali jinak.Anál je sval který se musí pomalu povolovat.To není jako pochva.

Mnoho žen ho nikdy dělat nebude.Je to pro ně nepříjemné,je s tím práce, bojí se atd.Je pro ně jednodušší si lehnout na záda atd. To jsou ty které nic nového poznat nechtějí.Stačí jim to.Mnoho mužů je stejných.Nepotřebují změny,novinky.Nové pocity atd.

surprise-Pánské anální praktiky.Mnoho mužů to láká.K tomu aby mohli probíhat tak jak mají,je důležité aby byl anál čistý.Tedy vypláchnutý vícekrát.Každý má svůj styl.Někomu stačí 5 minut,někdo potřebuje půl hodiny.Důležitý je výsledek.Pak vše jde bez problémů s pomocí gelu.Pokud dotyčný není zvyklí na větší pomůcky v análu,potom fisting není možný.Byli i takový co řekli,jsem chlap a něco vydržím.Chci to zažít.Nevydržel.Nejde to.Svěrač je sval který se musí trénovat,povolovat postupně.To není otázka dne,týdne atd.To je dlouhodobý proces.

angrysurpriseTrochu zamyšlení o vás pánové.

Odpovídám na dotazy k lekcím s Madam.

Vloni jsme na půl roku zvolnily pravidla a podmínky.Byli možné lekce jen s Madam případně i s kolegyněmi pro všechny.

Bohužel se muži znovu ukázali a předvedli.Přišli takový kteří nechtěli respektovat daná pravidla a chtěli si dovolit  více než bylo domluveno.Naštěstí to dopadlo dobře pro ženy.Na takové chování nejsme ale zvědaví.Takže jsme se vrátili k původním podmínkám.

Nenavštěvují nás jen submisivní kteří mají chování většinou jiné než  někteří které zajímá jen perverz.Nehážeme všechny do jednoho pytle.Víme že jsou to vyjímky.

Pokud jsem při lekci já tak nikdy žádný  problém nebyl a nebude.Vy kteří jste mě poznali víte že jsem v pohodě.Ty solidní respektují pravidla.Přijdou si pro něco a to něco dostanou.V pohodě,bez problémů,dodržují daná pravidla a vše je ok.Takový jsou u nás vítáni a mají od nás mnoho výhod které můžou využívat.

Bohužel na to doplácí i jiní.Proto jsou lekce jen s Madam možné pouze u těch které již známe t.j.že nás navštívili vícekrát a navštěvují nás pravidelně a nebo stálý klienti.Víme že jsou solidní a přemýšlí hlavou.Věříme jim,stejně jako oni nám.

A kdo má problém se mnou je jeho věc.

Pro nás není důležité kolik zájemců přijde za měsíc.Zda pět,deset nebo dvacet.Pro nás je důležité že se budeme bavit bdsm a pervez a že to bude bavit i dotyčného.A vše bude ok.

laughsurprisePodvázaná prsa u žen.Podvázaný penis u mužů.Tím že je oboje více prokrvené tak je i podstatně více citlivé.Záleží jak je silné podvázání a také čím.Pokud je podvázání velmi silné tak stačí po chvíli jen dotyk a již je to bolestivé.Nejdůležitější je čím se podvazuje.Může být běžný podvaz, střední a silný.

surpriselaugh-Pomůcky a věk.Někteří zájemci mají své pomůcky na které jsou zvyklí.Samozřejmě si je můžete přinést.

Věk není důležitý pro to aby mohl člověk něco prožít.Pokud je plnoletý není co řešit.

surpriselaugh O rozumu a praktikách.

Ať nám píšete nebo osobně před lekcemi nám říkáte své zkušenosti.Byl jsem tam a tam a bylo tam to a to a jizvy mám ještě teď.A to je víc než měsíc.

Již jsem o tom psal dříve.Píšeme to i tady na stránkách že my děláme pouze bezpečné praktiky které neohrozí jakkoliv zdraví.My máme rozum v pořádku.Bohužel s bdsm začalo mnoho lidí během roku,dvou kteří o tom nic neví.Něco okoukají,někde něco přečtou,koupí pár pomůcek a hurá jdu dělat bdsm.

Tento druh zábavy,vzrušení,stylu atd.Je jedno jak to nazvu nabízí mnoho zážitků a pocitů a další ale musí se to umět.Jedná se o lidské tělo.

Auto také nedáte opravit malíři ale automechanikovi ne?

Já se o bdsm a další zajímám mnoho let tak něco o tom vím, přesto stále mám co poznávat.Co potom může vědět holčina která s tím začne a chce si za každou cenu vydělatJe na každém zda to riskne.Zda přemýšlí hlavou nebo ne.

laughsurprise Žádná vada.

Některé ženy při vzrušení neprodukují poševní sekret.Tedy nevlhnou.Není to vada,chyba nebo něco podobné.Pomůže gel.

Jako má každá žena i jiné vnější stydké pysky.Ať malé tak velké.

Tak i každý mužský penis je jiný.Některý malý,velký.Různě zbarvený,ohnutý k jedné straně,ohnutý nahoru,rovný atd.

To vše nejsou vady.Tak to prostě je.Každý je jiný.

laughCo se týká žen.Co rádi a neradi.

Vše co zde píši a uvádím o ženách jsou reálné zkušenosti a dále zkušenosti které mi ženy sdělí ze svého života ohledně sex praktik.

surprise Bdsm,Domina,cena a další.

Domina -tak se kdysi nazývala dominantní žena která se zabývala bdsm.Měla své prostory,vybavení,pomůcky.Hlavně o tom něco věděla.Bavila se tím,žila,muži k ní měli respekt,byl to i živ.styl Atd.V republice jich bylo jen několik.

Dnes se Dominou nazývají jiné ženy.Dle inzerátů-zkušená Domina a lekce v autě,nebo si zajisti prostory.Další nabízí sex za pár stovek a mohu být i Domina.Další je tak 20 let a prý zkušená Domina.Nebo tě namasíruji a pak budu Domina,další nemají práci tak zkouší všelicos.Hlavně když někdo zaplatí.A někdo se vždy najde.A Dominou se nazývají i muži kteří se za ně vydávají.

Bdsm služby byli vždy dražší než jen obyčejné erotické služby.Ty k tomu potřebují jen své tělo.Pokud má své prostory tak prostěradlo někdy,taky se může jen otočit, ručník a někdy ochrana.Pokud si jí dotyčný nemá přinést sám.

Ti co dělají BDSM mají samozřejmě prostory,vybavení,mnoho pomůcek a další.Nejen že se o to vše musí starat.Pomůcky čistit,ošetřovat-kůže a jiné,doplňovat,dokupovat atd.To jsou velké výdaje oproti těm kteří nepotřebují nic.Že musí něco umět a znát pomůcky,to je samozřejmostí.

A ceny jsou hodně podobné když ne stejné.Což je normálně nesmysl.Je to ale tak v této době.Spousta mužů si to neuvědomuje.To jsou ti co o tom nic neví.

Hodně se  rozmohlo také Domina dělá psané lekce.Real nedělá,jen psát.Že je na druhé straně muž to ty subiky nenapadne.Píší si s mužem kterému za to platí.A je jich spousta.Muži hlupáci zaplatí jak někteří i psaly.Fotky stažené z netu.Amíci jsou toho plné.Je tam rádoby Domin že zůstává rozum stát.Hodně červených jsou muži co se vydávají za ženy.A ověření?Dá se snadno obejít.Spousta mužů si tak přijde díky hlouposti jiných mužů na solidní peníze.

Pojem Domina se tak vytratil.